sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Toka vika leiri takana jes jes :) Päästiin, tai no, suurin osa pääsi vasta eilen lounaan jälkeen lomille, mut muutamat lähti jo perjantaina heti leirin jälkeen kohti kotia. Ite kävin sotkussa ostamassa vähä suklaata ja cokista (ihan perus setti kun leiri on loppunu) ja otin läppärin esiin ja kuuntelin musaa. Väsytti kyllä joo ja oli aika puhki, mutta jostain syystä just sillon ku tultiin takasi kassulle nii ei väsyttäny hirveen paljoo. No kyl sitte ku iltavahvari oli ohi niin nukahdin jo ennen puolta kymmentä ja kun heräsin aamulla niin mun kuulokkeet oli jääny korviin, mut se ei ollu näköjää haitannu. Leirin jälkeen ku herää aamulla ja varsinki ku on lauantain kiinni, niin on ihan jäätävä kooma ettei mitään rajaa. Kyl siitä jotenki sitte nousee vaa ylös ja tekee aamutoimet; hitaasti mutta varmasti :D Ja onhan se luksusta syödä sisällä ja haarukalla ja veitsellä kun jossai metässä. Eikä tarvi syödä metässäkää enää kun ens viikko, koska tiedossa on tididtitittititttttiii : LOPPUSOTA! ; )

Maanantaina meillä oli aamusta LKT, eli lihaskuntotestit ja iltapäivästä pakattiin meidän kalusta leirille ja omat kamat. Oli tosi kiva huomata, et paransin kaikkia: vatsoja, punnerruksia ja vauhditonta pituutta. Olin ihan et jes jes! Ainoo toi cooper oli nyt sama tulos mitä oli p-kaudel, mutta kipeenä juostuna niin oon siihen tosi tyytyväinen. Vois tehä itelleen täs sellasen haasteen et loppukesästä juoksis cooperin 3000, ku täs alkaa tulla reenattua kovaa kun pääsee reeneihi. Mun paras cooper tulos on ollu lukios ku juoksin 2800, tättärää :P Oli kyl outoo pakata leirireppua kun oon ollu viimeks leirillä joulukuun puoles välis, kun tammikuus oli leiri, mut sen mä missasin ja helmikuus ei ollu ollenkaan leiriä. Olihan se korkee aika päästä mettään, heh heh. Otin iha sikana vaatetta mukaan, koska en haluu palella yhtään. Päivisin luvattiin sellasta +2- -7 ja yöllä pakkane putoo melkein -20 astetta. Niin se vähä meniki ja hengissä selvittiin, vaikka välil huomaski tärisevän ku oli ihan jäätävän kylmä :D Vihaan kylmää, kesä tänne nyt ja HETI!!!

Lähettii Padasjoelle siinä 08-09 välillä ja menomatka meniki aikalailla nukkuessa ja siinä ku vähä meinattii eksyä niin neuvoin sit et mistä mennään Hämeenlinnan kohtalta :D mut löydettiin sit perille kyl. Nimimerkillä en osaa lukee karttaa/ suunnistaa kovin hyvin. Kun päästiin perille niin perustettiin meidän spol-asema ja alettiin pyörittää peruskuvioita. Huomaa, et ku ollaan tehty noita niin monta kertaa ja viime viikko viel harjoteltiin, niin siinä ei mee kauheen kauaa ku kaikki hommat on valmiita ja aseman toiminta pyörii täydel tehol. Oletin vaa jotenki et oltas saatu nukuttuu ekana yönä, mut porukan unet oli ekana yönä keskimäärin joku pari tuntia, joku onnekas sai nukuttuu ehkä enemmän. Tiistaina ehittii harjottelee hesua ja sen toimintaa ja tehtiin muutaman kerran harjotusveto. Ne meni ihan ok:sti ja kun sit tehtiin ke -iltana viel yks veto niin se meni aika nappiin ja saatiin hyvin kehuja, kaikki oli tosi fiiliksissä :) Kahtena yönä saatiin nukkua melko hyvin, ainoastaan oli kipinä ja ei (luojan kiitos) tullu mitään hälyytyksiä, koska kun muistelen meidän mosa-leiriä sillon joskus niin hyi, heräät siihen ku joku huutaa hälytys hälytys ja oot ihan puoliunessa ja sua ei yhtään kiinnostais lähtee juoksemaan tuliasemaan tai pukee kamoja päälle. Et kyl sä mielummin valvot keskel yötä sen puol tuntii/ tunnin ja pidät kipinää ja lämmittelet siinä samassa, niin aiai 8) Keskiviikkona harjoteliin Lahden spollejen kans, ja oltiin maastossa ja me Riksu porukka etittiin niitä. Meidän porukka joka tallusti siel umpihanges nii löydettii ne ja hyökättiin, oltin ihan että aaa jeee, me löydettiin ne. Paukkuja meni kyl ihan mukavasti kaikilla :D Siinä meniki melkein koko päivä ja sit meil oli illalla toi yks hesu-veto ja se oli siinä. Ja purettiin viel illasta osa meidän asemasta kun ei me pyöritetty sitä kun se päivän verran noin.

Kaks yötä takana ja torstai-aamu. YEAH BABY! Mielessä on vaan se et yks yö, yks yö niin sit päästään tuol metästä meneen, aiai :D Torstaina mentiinki Lahteen ja yhteisharjoteliin taas Lahden porukan kans. Harjoteltiinki siel sit koko päivä ja kun vietettiin siin taukoo autojen luona niin törmäsin yhteen mun sukulaiseen! WHAT!? Kummitäti käveli siitä ohi ja katoin et ton on pakko olla kyllä se. Ja se oli! Juoksin halaamaan, täydessä taisteluvarustuksessa ja kummitätiki oli että mooooii Iisaa :) Vaihtettiin siinä sit kuulumiset ja ihailtiin ihanaa aurinkoista kevätpäivää. Sitte sanottiin moikkamoi ja jatkoin meidän taukoa. Olin iha suu auki sen tapahtuman jälkeen, et miten oli mahollista et törmään mun kummitätiin keskellä kirkasta päivää ja et sattuu että aikataulut menee just yksiin. Hassu maailma :D Tona päivänä aurinko paisto ja tajus et kyl se kesä sieltä oikeesti tulee viel, ai että, kesä<3 Kesällä voinki sit reissata, olla beachil ja olla frendien kans terassilla tai ottaa muutamat terassilla, OI ja OI!

Sitte siinä joskus noin 16 aikoihin alotettiin paluumatka kohti meidän leirimestaa, Padasjokea. Nukuin melkein sen koko paluumatkan, koska nukun oikeesti AINA kun on mahis, nukkuminen<3 Päästiin perille ja kouluttajat piti meille jälkipuhuttelun tosta meidän harjotuksesta. Seisottiin siinä muodossa ja kuunneltiin auringon laskiessa että millasta palautetta oli luvassa. Saatiin kehuja! Ja tosi paljon vielä. Oltiin ihan fiiliksissä ja kaikki kuunteli ylpeinä. Meillä on hyvä joukkue, oikeesti. Ja me hoidetaan asiat aina hyvin ja loppuun asti. Palautteen lopussa meiltä kysyttiin, että haluatteko saunaan. Olin siinä sillee et mikä juttu tää on, et ei voi olla totta. Sivu silmällä katoin ympärille ja sit aattelin okei, viitataan nyt sitte. Ja kaikki viittas :D Luulin oikeesti et se oli joku tsoukki, koska ei me päästä ikinä leireil saunaan. Edellinen kerta oli yömarssin jälkeen ja siitä on öööööö.... vähä yli puolivuotta ;D Noh, meillä alko vapaa-aika siinä 18-19 aikoihin, laitettiin kaminat tulille ja rupateltiin ja kuuntelin noitten jätkien hassuja juttuja :P Sitte mentii ilta-palalle ja saunaan. Sauna teki kyl kutaa, vaikka eihän mul ollu mitään pyyhettä tai pesuvälineitä, mutta ylimääräne t-paita toimi hyvin peflettinä ja poolo pyyhkeenä, et problem solved ;) Saunan jälkeen telttaan ja unta kuulaan. Sillo oli sellanen fiilis, et jeah, me ollaan ansaittu tää ja me ollaan kovia sotilaita, YEAH BABY! Simahti kyl saman tien, ja yöllä heräs taas, niinku aina siihen, että kamina-vahti ei pidä sitä kaminaa kunnol päällä. Sen pitää hohkaa oranssina niin sit se on hyvä, eikä sillee et täs on vähä kuuma kun istuu täs ja laittaa puita. EI! Kamina-vahdilla pitääki olla kuuma, koska muut nukkuu pikkasen kauempana siitä kaminasta. Melkein joka aamu ku heräs nii tärisi, mut kyl se lämpö tuli sit aika nopeesti taas.

Perjantai aamu. Viimenen leiripäivä ja edessä vielä kotiutumis ATT ja lounas ja back to Riksu! Jesh :> Mentii ampumaradalle ja olin et o-ou, koska oon sille ihan ok hyvä ampumaa muuten, mut 150m rata, niin ei oo oikein se mun juttu. Luulen et se vika on mussa eikä siinä aseessa, mut voi se siin aseessaki kyl mun mielest olla :D Ammuttiin 12 laukausta ja p-kaudel osuin kai 3-4 osumalla tauluun ja pisteet, noh sen mukaset eli surkeet :D Nyt kun ammuttiin, niin ekaks kohdistettiin aseet ja ei juu mitään osumaa missään. En kyl yllättyny, koska jos taulus olis kaikki osumat nii olisin kyl niin yllättyny ja varmaan menis jalat alta. Alotettiin ATT ja tuntu ihan hyvältä. Huomas et on täs 7kk aikana kehittyny ihan huimasti ja taso noussu siitä mitä on joskus ollu. Osumia nyt j-kauden lopus: 6!!!! Kuusi, tuplasin mun tuloksen ja oon tosi happy :) Ei se siltäkään oo mikään hyvä tulos, ehkä joku tyydyttävä, mut pääasia et mä oon onnillinen ja tyytyväinen :P Jos olis menny samanlailla tai huonommin ku p-kaudel niin olisin kyl sekä nauranu et itkeny samaan aikaan :DD ATT oli ohi, lounas naamaris ja matka kohti kotikasarmia alko. Ja meidän autossa nukku kaikki paitsi kuski. Harjotus ohi; porukka väsyneitä, onnellisia ja loma mieles!

Siinä oli tokavika harjotus. Kaikki asiat on nyt harjotelu niin hyvin ku on pystytty ja enää ei oo mahista harjotella, koska huomenna alkaa meidän loppusota, ja se olis sitte vähä niinku kaikki tai ei mitään. Joko tehtävä onnistuu tai sitte ei. Ollaan sen tasosia et uskon että se menee hyvin, koska noi meidän reenitki meni hyvin ja saatiin mukavasti kehuja. Että kun keskitytään omaan suoritukseen ja tehään huolella niin eiköhän meillä kaikilla jää hyvä maku tosta loppusodasta ja voi ilosin mielin sit marssii reserviin viikon päästä keskiviikkona. Iskä sano ku heitti mun Hämptonin asemalle, et sotikaa loppusota hyvin! Todellaki soditaan ;) Nyt on enään 10 päivää jälellä, et täs vaihees ei todellakaa aleta lepsumaan vaan päin vastoin, vedetään niin täysillä ja puristetaan ne viimesetki voimat mitä lihakista löytyy! Ja käytetään niitä aivoja myös, heh 8) FREEZE! It's military police!

Vielä en tiiä et päästäänkö me lomille heti loppusodan jälkeen perjantaina vai vasta lauantaina, mutta kirjottelen tänne sitte loppusodan tunnelmista ku lähen viettämään vikoja lomia (VIKOJA) kotiin ja nukkumaan loppusodan unovelkoja pois. Täähä loppuu ihan just, ei voi olla totta :D Sit se on ohi. Nyt vielä viimeset rutistukset nii sit se on finito!

Lovaan niin tätä biisiä:


ja täs vielä mun TJ 10 tunnelmia teille <3




Palaillaan,
xoxo, Isbe :)<3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti